Personal training

In samenwerking met Danaï Sport bieden wij onze leden de mogelijkheid te sporten met een professionele personal trainer.

Danaï Sport ziet personal training als een kans voor iedereen om functioneel en op een uitdagende manier aan een gezond lichaam te werken. Daarnaast biedt het ook mensen met specifieke wensen een programma dat daarbij aansluit. Wilt u bijvoorbeeld afvallen, fitter worden, gezonde leefstijl ontwikkelen en/of leren omgaan met fysieke beperkingen, dan kan Danaï Sport daar zeker iets in betekenen voor u. En ook als u nog andere wensen heeft, dan kunt u daar samen met de personal trainers afspraken over maken.

Iedereen die wilt beginnen met personal training kan vrijblijvend een gratis intake doen. Hierbij wordt gekeken naar de huidige stand van zaken, zullen er een aantal testen gedaan worden en worden diverse gegevens opgemeten. Aan de hand van de resultaten en de gewenste doelstelling zal er een plan van aanpak gepresenteerd worden. De voortgang wordt gemeten en door de persoonlijke begeleiding en de bereikbaarheid van de personal trainer wordt een basis gelegd voor een uitstekend resultaat.

De personal trainer met wie Van der Valk Toucan Sportsclub samenwerkt is Ronald Daems.
Ronald Daems is 52 jaar en zijn wieg stond in Belgisch-Limburg. Vanaf zijn 4e levensjaar is hij actief in de sport; sport is dan ook altijd een rode draad in zijn leven geweest. Ongeveer 10 jaar geleden besloot hij van hetgeen hij het liefst deed een beroep te maken en begon in Utrecht aan de Europees-Amerikaanse opleiding tot personal trainer; aangezien dit beroep en de opleding tot personal trainer in België nog niet bestond. Zodoende heeft zijn trainingswijze een wetenschappelijke achtergrond. Daarna is hij de eenmanszaak Danaï Sport gestart. Door het succes dat hij boekte, ontstond een tweede ideaal: uitbreiden en zijn kennis overdragen op andere trainers. De BV Danaï Sport werd een feit en inmiddels is er een tweede gediplomeerde personal trainer in dienst van Danaï Sport: Mark Jansen.

Voor meer informatie, het aanbod en/of om een vrijblijvende intake te maken, verwijzen wij u door naar de website van Danaï Sport: www.danaisport.nl. Tevens kunt u altijd terecht bij één van de medewerkers van het sportcenter voor meer informatie.