Massages

 

Toucan Sportsclub biedt de volgende massage mogelijkheden aan:

 

- Ontspanningsmassage 30 minuten / 55 minuten
- Sportmassage 30 minuten / 55 minuten
- Voetreflexmassage 55 minuten
- Kruidenbuidel massage            55 minuten

 

Alleen mogelijk op afspraak.

Massage 55 minuten
€ 52,50

Kruidenbuidel massage  +  € 10,00

Massage 30 minuten
€ 29,50     

 

Clubleden krijgen 10% kortingONTSPANNINGSMASSAGE

Een moment voor uzelf, puur ontspanning van het lichaam en geest. Werkt preventief voor het behoud van een goede gezondheid. Het ontspant de spieren, pezen en gewrichten, maakt soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, ontstresst, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en toxinen het lichaam sneller verlaten. 


SPORTMASSAGE

Niet alleen voor de sporters is deze behandeling geschikt. Deze krachtige massage gericht op het verminderen van vermoeidheidsverschijnselen, ter herstel na blessures, ter voorkoming van letsel of ter voorbereiding op en verbetering van sportinspanningen. Sportmasseurs masseren voornamelijk de spieren en bevorderen zo de afvoer van afvalstoffen en stimuleren de stofwisseling.


VOETREFLEX MASSAGE

Van oorsprong Chinese massage van de voet, gebaseerd op het principe dat de voetzool in contact staat met de rest van het lichaam via energiebanen. De in tien zones ingedeelde voetzolen worden gemasseerd en roepen een reflex op in een daaraan gekoppeld orgaan of klier.


KRUIDENBUIDEL MASSAGE 

De Thaise kruidenbuidel massage is een eeuwenoude traditie uit Thailand en is van generatie op generatie doorgegeven. Met warme Thaise kruidenbuidels wordt het lichaam gemasseerd. In de kruidenbuidels zitten verschillende kruiden zoals gember, tamarinde, limoen en patchouli. Deze kruiden hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect op het lichaam, de organen en de geest. Daarnaast werken de Thaise kruiden ook geneeskrachtig bij onder andere reuma, spierklachten en bij het vasthouden van vocht (oedeem). 

Behandeling:
U wordt met de warme kruidenbuidels gemasseerd. Voor een dieptewerking van de kruiden in het lichaam wordt u herhaaldelijk gemasseerd. Tijdens deze behandeling komen de aromatische geuren vrij vanuit de kruidenbuidels. Ter afsluiting wordt u met warme olie gemasseerd, hiermee worden de kruiden extra gestimuleerd.

Typische kenmerken van deze massage zijn warmte, zachtheid en diepe ontspanning. U voelt zich weer fit en vol nieuwe energie!